Uitvaartkisten

De Jongh Uitvaartverzorging vindt met u altijd de juiste uitvaartkist. Het gebruik van een kist is sinds 1991 niet meer wettelijk verplicht. Gebruik maken van een opbaarplank is ook toegestaan, deze wordt vaak gecombineerd met een lijkwade. Bekijk enkele modellen uit onze collectie.
 

Ecokisten

Voor milieuvriendelijke alternatieven biedt De Jongh Uitvaartverzorging keus uit (Eco)kisten van onbehandeld, massief naald- , ayours-, populieren- of eikenhout. Ook rotan(pitriet) kisten of kisten van geweven natuurlijk materiaal behoren tot de mogelijkheden. 

Bekijk diverse modellen
 

Fair Trade Kisten

De Jongh Uitvaartverzorging ondersteunt de collectie Fair Trade Ecologische verantwoorde / groene uitvaartmanden, kisten en urnen. Fair Trade als goed doel en we helpen het milieu. Deze producten zijn geschikt voor crematie, traditioneel- en natuur begraven. 
Lees meer over Fair Trade en Fair Trade uitvaart producten.

De Bamboe Eco Opbaarplank wordt in vele crematoria geweigerd, aangezien deze niet op een juiste wijze is in te voeren in de oven.

Bekijk diverse modellen
 

Traditionele kisten

Wij bieden een ruime keuze in traditionele kisten van diverse soorten (imitatie)hout soorten; Eikenfineer, MDF, Eikenhout, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Bekijk diverse modellen
 

Bijzondere kisten

Bijzondere kisten, in een aparte kleur, een Amerikaans model, met beschildering of een afbeelding erop. Tegenwoordig is er veel diversiteit. 

Bekijk diverse modellen
 

Kinderkistjes, mandjes

Een assortiment kinderkisten is helaas ook noodzakelijk. We hebben getracht een aantal passende uitvoeringen te laten zien.

Invulling van persoonlijke behoefte is te allen tijde mogelijk: bijvoorbeeld een eigen interieur aan de binnenzijde of een afbeelding op de bovenzijde.

 

Bekijk diverse modellen

 
 

Wij hebben de kist die u zoekt

Eenvoudig of chique, van massief hout, sloophout, fineer, wol of karton, Eco / Milieuvriendelijke kisten, onbehandeld, gelakt of geschilderd.
 

Lijkwade: bijzonder alternatief voor de kist

Sinds 1991 mag in Nederland ook zonder kist begraven of gecremeerd worden. Hierbij leggen we de overledene op een draagplank onder een doek van natuurlijk materiaal. Dit doek kunt u zelf beschilderen.

Heeft u speciale wensen? Bespreek ze met ons en wij zoeken een oplossing.