Nazorg

Onze taak als uitvaartverzorging houdt niet op met de uitvaart. Integendeel, ook in de periode daarna zijn wij er voor u met raad en daad. Er moet veel worden geregeld met diverse instanties, het nalatenschap moet worden afgewerkt. Wij kunnen u daarin bijstaan.
 

Stap voor stap

Er komen veel vragen naar boven voor de afwikkeling van het nalatenschap, financiële zaken en fiscale zaken. Onze uitvaartverzorgers helpen u stapsgewijs met behulp van een overzichtelijk werkboek. Deze is voorzien van een checklist met toelichtingen. Dit geeft u al snel een overzicht van de taken die in uw situatie van belang zijn.
Het stopzetten van verzekeringen, uitkeringen en abonnementen, informeren van instanties, belastingzaken of het betalen van openstaande rekeningen. Waar nodig wordt u doorverwezen naar deskundigen of instanties die u verder kunnen adviseren.
 

Wij helpen u op weg

Kortom: bij de afhandeling komt veel regelwerk kijken. Wij zijn er om u daarin te begeleiden. We helpen u op weg met tips en brengen u in contact met de juiste instanties.
 

Nagesprek

Eén à twee weken na de uitvaart maken we een afspraak voor een nagesprek. Tijdens deze ontmoeting bespreken we hoe u de uitvaart heeft ervaren. Ook nemen we door en/of wij u nog advies of hulp kunnen bieden, zoals met bedankkaartjes, een advertentie, de asbestemming of gedenkmonumenten.