Locatie

Het condoleren, de afscheidsdienst, een kop koffie... Al deze momenten vragen een geschikte plek. Dit gebeurt in een uitvaartcentrum, maar ook steeds vaker op een andere plek.
 

Een plek voor verschillende momenten

Bij een uitvaart zijn er veel momenten waarop nabestaanden samenkomen. Bijvoorbeeld om te waken, afscheid te nemen, de ceremonie te houden, te condoleren en eventueel een kop koffie te drinken. Een uitvaartcentrum kan daarvoor een prettige plek zijn. De Jongh Uitvaartverzorging beschikt in de plaatsen Castricum en Heemskerk een uitvaartcentrum, met elk een unieke sfeer.

Wij bieden u de mogelijkheid om op een geheel eigen wijze invulling te geven aan het afscheid. Onze dienstverlening is niet regionaal gebonden, nabestaanden geven zelf aan hoe en waar zij de uitvaart laten plaatsvinden.

Afscheid in een park, op het strand, bij de sportvereniging, in het bedrijf, thuis,
op een boerderij in de stal, ........er zijn vele mogelijkheden! 


We zijn een organisatie die flexibel kan inspelen op al uw persoonlijke wensen.
Wij kunnen innovatieve oplossingen aanreiken om uitvaarten persoonlijker te maken. 
 

Alle ruimte voor een persoonlijke invulling

Welk uitvaartcentrum u ook kiest, het beschikt altijd over professionele medewerkers en uitstekende faciliteiten. U kunt er terecht voor een kop koffie, een hapje en drankje.

Ook zijn er uitstekende middelen voor sprekers, muziek, foto's en video.
Kortom: alle ruimte en mogelijkheden om uw wensen in te vullen.
 

Vindt u een andere locatie meer geschikt?

Wilt u de uitvaart in een ander uitvaartcentrum of (gedeeltelijk) vanuit een andere locatie verzorgen? Of het nu uw huis, een kerk, in een aula, in de buitenlucht of op een andere plaats is die veel betekende voor de overledene, uw wensen staan centraal en we gaan tot het uiterste om die te realiseren!