Rouwbrieven

Familieleden en andere betrokkenen op de hoogte stellen van een overlijden

Een rouwcirculaire / kaart en advertentie zijn hiervoor de meest gebruikte en efficiënte manier.
 

Een rouwkaart, een rouwadvertentie of gecombineerd?

U bepaalt zelf of u een rouwkaart en/of een advertentie wilt. Een rouwkaart is erg geschikt als alle adressen bekend zijn. Is dit niet het geval, of wilt u een grotere groep relaties op de hoogte stellen van een overlijden? Dan is een rouwadvertentie een goed (aanvullend) middel.
 

Welke uiting past bij de overledene?

U kunt kiezen voor een rouwkaart of rouwadvertentie met een normale, neutrale opmaak, met of zonder rand of kader. Er zijn verscheidende manieren om inhoud en vormgeving te laten aansluiten aan de stijl of het leven van de overledene. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een persoonlijke tekst, een afwijkend lettertype, een illustratie of een foto. Wij kunnen u hiervan wat voorbeelden laten zien. 

De Jongh Uitvaartverzorging heeft een eigen aparte drukwerk afdeling, met medewerkers die ervaring hebben in vormgeving en moderne print- en drukfaciliteiten. Daardoor kunnen we snel tot resultaat komen. Zij onderhouden ook nauwe contacten met kranten. Het grote voordeel is dat u alles via de uitvaartverzorger kunt regelen. U hoeft zelf niets uit te zoeken of met andere partijen te regelen. Desgewenst verzorgen wij ook voor u de adressering van de enveloppen. Vormgeving en drukken van liturgieën, bidprentjes en dankkaartjes behoort ook allemaal tot de mogelijkheden.
 

Advies

Heeft u vragen of speciale wensen, neemt u gerust contact met ons op.
Cookie instellingen