Foto's en film

Foto's of filmbeelden tijdens een dienst zijn een mooie manier om een verhaal kracht bij zetten of om muziek extra emotionele lading geven. Het maakt de uitvaart persoonlijker en levendiger. De uitvaart zelf kunt ook laten filmen of u kunt er een foto reportage van laten maken.
 

Foto's en filmpresentaties

Door foto's of film/videobeelden van de overledene te tonen tijdens bijvoorbeeld de muziek, krijgt de uitvaartplechtigheid een diepere emotionele lading. Niet alle locaties hebben project mogelijkheden, het is vrijwel altijd mogelijk om het te organiseren.
 

Enkele suggesties voor een mooie presentatie

Een portret als achtergrond. Film/videobeelden tijdens het draaien van muziek.
Een fotopresentatie tijdens het lezen van het levensverhaal.
 

Het opnemen

De uitvaart filmen of een foto reportage maken van de uitvaart behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden. Er kan worden gekozen om dit zelf te doen of dit te laten doen door een professioneel bedrijf. Ook deze dierbare gelegenheden kunnen vastgelegd worden. Er kan onder andere worden gefilmd bij de opbaring, de begeleiding van de rouwstoet, de dienst in de kerk of de aula of het afscheid in het crematorium of op de begraafplaats. Met onze uitvaartverzorgers kunt u al uw persoonlijke wensen bespreken.