Muziek

Muziek is heel persoonlijk

Muziek geeft de uitvaart een persoonlijke tint en brengt een extra emotionele lading met zich mee. Alle genres van muziek zijn mogelijk. U kunt eigen CD’s laten afspelen tijdens de uitvaartplechtigheden en tijdens condoleancebezoeken in een uitvaartcentrum. Ook live muziek behoort tot de mogelijkheden.

 

Assortiment

Er zijn enkele crematoria, waar je kunt zoeken op artiest en op titel.

Mocht u door technische redenen NIET, via onderstaande linken, op het muziekboek kunnen komen, neemt u dan telefonisch contact met ons op.
 

Voetnoot

De praktijk laat af en toe weten dat eigen geproduceerde en/of gebrande CD’s niet op elke installatie af te spelen zijn. Het is van essentieel belang om geproduceerde en/of gebrande CD’s, minimaal 1 à 2 dagen van te voren te testen op de installatie, waarvan gebruik gemaakt van gaat worden. 

Neemt men het risico om het niet te testen, dan bestaat de mogelijkheid dat het gespeelde niet te horen gebracht kan worden om technische redenen. De Jongh Uitvaartverzorging en de crematoria accepteren geen aansprakelijkheid voor geproduceerde en/of gebrande CD’s.
 

Stelregel

Bij de crematoria, begraafplaatsen, aula’s, etc., dient de muziek minimaal 24 uur van te voren aanwezig en bekend te zijn.