Foto's en film bij de uitvaart

Foto's of filmbeelden bij de gehele uitvaart zijn een mooie manier om een verhaal kracht bij zetten of om muziek extra emotionele lading te geven. Het maakt de uitvaart persoonlijker en levendiger.
 

Foto's en filmpresentaties

Door foto's of film/videobeelden van de overledene te tonen tijdens bijvoorbeeld de muziek, krijgt de uitvaartplechtigheid een diepere emotionele lading. Niet alle locaties hebben project mogelijkheden, het is vrijwel altijd mogelijk om het te organiseren. Ook Live!

Er worden keuzes gemaakt om dit zelf te doen of door een professioneel bedrijf. 
 

Enkele suggesties voor een mooie presentatie

  • Een portret als achtergrond
  • Film/videobeelden tijdens het draaien van muziek.
  • Een fotopresentatie tijdens het lezen van het levensverhaal.
 

Het opnemen

De uitvaart filmen of een foto reportage maken van de uitvaart behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden. Er kan worden gekozen om dit zelf te doen of dit te laten doen door een professioneel bedrijf. Ook deze dierbare gelegenheden kunnen vastgelegd worden.

Er kan onder andere worden gefilmd bij: de opbaring, de begeleiding van de rouwstoet, de dienst in de kerk of de aula of het afscheid in het crematorium of op de begraafplaats.
 

Live video

Door een professioneel bedrijf met een professionele camera kunnen alle beelden direct naar een distributiecentrum op het internet gestuurd worden.
Alle familie en vrienden kunnen wereldwijd met hun computers, laptops, telefoons en tablets verbinding maken en de uitvaart live meebeleven.

Als er geen computer en/of internet aanwezig is bij uw familie of vrienden, dan kan dit ook voor u gerealiseerd worden.

De beelden kunnen ook geprojecteerd worden in de grote zaal, of in een bijzaal.
In full HD is alles haarscherp voor iedereen volgen. Met onze uitvaartverzorgers kunt u al uw persoonlijke wensen bespreken. 
Cookie instellingen