Catering - koffietafel

We vinden het vaak fijn om voor en/of na een plechtigheid iets te kunnen drinken en eten. Veelal is dat koffie met cake/koek of een broodje, maar er zijn ook andere mogelijkheden.
 

Napraten in een gemoedelijke sfeer

In dit samenzijn ontstaat er vaak een gemoedelijke sfeer, waar familie en bekenden herinneringen kunnen ophalen en bijpraten. Eveneens een moment om naasten sterkte te wensen bij het verwerken van hun verlies.
 

Catering is vrijwel overal mogelijk

De diverse uitvaartcentra, begraafplaatsen of crematoria beschikken vaak over uitgebreide cateringsfaciliteiten. Ook kunnen zij goed inspelen op specifieke wensen.
Van koffie en thee met cake, of koekjes, tot een broodmaaltijd (eenvoudig of uitgebreid), borrelhapjes (warm of koud), frisdrank en/of alcoholische drankjes, of een buffet. Vrijwel alles is mogelijk.
 

Een andere locatie

Het komt regelmatig voor dat de koffietafel niet in een uitvaartcentrum, op de begraafplaats of in het crematorium plaatsvindt. Er wordt regelmatig gekozen voor een andere lokatie, zoals een restaurant, cafe, sportkantine, dorpshuis of thuis.
 

Vragen?

Heeft u vragen over een locatie of welke mogelijkheden er zijn, neemt u gerust contact met ons op, wij beantwoorden die graag. Uw wens is ons uitgangspunt!
Cookie instellingen