Onze visie

De tijd dat mensen niet meer willen nadenken over de dood, lijkt steeds meer tot het verleden te gaan behoren. Het onderwerp is bespreekbaar. En dat is maar goed ook, want iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Als De Jongh Uitvaartverzorging willen wij mensen daarin graag begeleiden. Ook wij houden van het leven, maar weten dat voor iedereen het onvermijdelijke moment een keer aanbreekt.
 

Kwaliteit

Het kan veel verschil maken om dan goed voorbereid te zijn en te weten wat er allemaal geregeld moet worden. Dankzij onze jarenlange ervaring, een enorme expertise en stijlvolle ingerichte uitvaartcentra, zijn wij een flexibele organisatie die kan inspelen op al uw bijzondere wensen en dit tot in detail kan inwilligen.

Kwaliteit is beschikbaar voor iedereen. Of u nu een groot of klein budget te besteden heeft, u kunt bij ons terecht. Ook een klein budget hoeft geen afbreuk te doen aan de kwaliteit en service. Een verzorgde uitvaart van a tot z, volledig op maat.
 

Passie 

Wij houden van ons werk. Het bijstaan en begeleiden van mensen die een verdrietige periode in hun leven moeten overbruggen, is voor ons een zeer dankbare taak. Dat willen we met waardigheid, respect en persoonlijke aandacht doen. Geen standaard uitvaart, maar een afscheid waarmee recht gedaan wordt aan de overledene. Dat is ons uitgangspunt.