Uitvaartcentrum
De Jongh-Koning

Anthonie Verherentstraat 6
1961 GD
Noord-Holland
Heemskerk

http://www.djuitvaart.nl
info@djuitvaart.nl
0251 234518


Gevestigd in het midden van het leven, pal naast de kerk en tegenover uitgaansgelegenheden. In een gebouw waar de historie en bezinning van af te lezen zijn en wat ingericht is naar de normen van vandaag. Het voormalige nonnenklooster van de Heilige Laurentiuskerk onderging in 2006 haar laatste grootschalige verbouwing en is daar niet alleen zeer smaakvol, maar ook nog eens multifunctioneel uitgekomen.

Goed bereikbaar, een grote capaciteit en uitgebreide faciliteiten: dat is het kort wat dit uitvaartcentrum typeert. Het is gevestigd in een monumentaal gebouw met veel ruimte.

In het gebouw zijn diverse ruimten aanwezig; een verzorgingsruimte waar u zelf de overledene kunt verzorgen, een aula waar een condoleance of een afscheidsdienst gehouden kan worden en waar consumpties kunnen worden uitgeserveerd.
 

Uitvaartcentrum

Het uitvaartcentrum beschikt over drie aparte familiekamers met een centrale pantry. Hier bieden wij u 24 uur per dag de mogelijkheid om op bezoek te komen. Hier kunt u in alle rust afscheid nemen. 
  • Er is een geluidsinstallatie voor het afspelen van muziek
  • Het uitvaartcentrum is rolstoel toegankelijk
  • Bij het uitvaartcentrum is er voldoende parkeerruimte. 

Let u op! Iedere vrijdag is er markt in Heemskerk, dit betekent dat het uitvaartcentrum te bereiken is via de Inge Houzstraat of de Händelstraat, niet via de Maerelaan.